2012. január 26., csütörtök

...egy kis ízelítő...

(...)


- Találtatok valamit? – lépett Bobby a könyvet olvasó Castiel elé.
- Sajnos még semmit – szólalt meg Dean, mire Cas felkapta a fejét.
- Egy valamink azért van – jelentette ki az angyal.
- És mégis mi lenne az? – érdeklődött Bobby.
- Cas-nak sikerült elcsípnie, amint néhány szárnyas barátunk valami új Messiást emlegetnek – mondta összeráncolt homlokkal az idősebbik Winchester.
-Hmmm… új Messiás? Érdekesen hangzik.
- Nekünk mondod? Ezen még agyalni sem érdemes… - tört ki Dean-ből az idegesség. – Ilyen nincs.
- Dean, nyugi – tette bátyja vállára Sam a kezét. – Ha Michael valamire készül, azt előbb vagy utóbb úgyis meg fogjuk tudni.
- Az már biztos. Pláne az lesz a frankó, ha utóbb, minthogy előbb. De igazatok van… Cas, dobj ide egy könyvet. Felőlem a Biblia is megteszi. – somolygott Dean. Castiel körbenézett a nappaliban, míg a szeme meg nem akadt egy Biblia-másolaton a helyiség túloldalán. Felállt, majd a polchoz sétált. Amikor a könyvért nyúlt, a mellette lévő szoba kilincse megmozdult, majd az ajtó résnyire nyílt. Hope nézett ki rajta, szembe találva magát Castiellel. Az angyal és a lány tekintete ismét találkozott, ami miatt Hope zavarba jött és lehajtotta a fejét. Cas, mintha mi sem történt volna, visszasétált a fiúkhoz, majd odaadta Dean-nek a „Bibliát”.
Hope –még az ajtó mögött- lehunyta a szemét, mély levegőt vett, majd kilépett a nappaliba. A fiúk és Bobby tekintete egyből a lányra tévedt.
- Tyűha! – szólalt meg Dean, mire Hope kissé elpirult és zsebre tett kézzel rámosolygott. – Ilyen egy igazi vadászszerelés – nevette el magát az idősebbik Winchester.

(...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Serials online