2013. január 23., szerda

Írói pályázat


Kedves Mindenki!

Először is a türelmeteket és a megértéseteket szeretném kérni a következő fejezettel kapcsolatban, ugyanis drágalátos bétám lebetegedett és számomra most az a fontos, hogy minél előbb meggyógyuljon!
Másodszor pedig –hogy részben ne vesszen kárba ez az idő-, egy kisebb írói pályázatot szeretnék meghirdetni, ha sikerülne, mivel ez nélkületek nem menne. Nem tudom, hogy ki hogyan és mikor próbálta ki magát írás terén, de ha lenne kedvetek egy kis ”megmérettetésre”, akkor most itt a lehetőség. Az első három helyezettet a nyertesek viszont láthatják a blogon, ugyanis kihirdetésük után meg szeretném osztani őket és így másnak is lehetősége lesz elolvasni illetve véleményezni a műveket.
Néhány fontos tudnivaló az írással kapcsolatban:
- A történet témája maga a blog legyen, ezen belül pedig az egyik kiválasztott fejezete, melyet az abban szabadon kiválasztott szereplő szemszögéből kellene bemutatni, E/1. személyében.
- Terjedelem nincs megszabva.
- Beküldési határidő: Február 25

Akinek esetleg ez a pályázat felkeltette az érdeklődését, azt kérem, hogy a fájl csatolásával küldjön egy e-mailt a loreley92@gmail.com címre a következő adatokkal:
- Teljes/Írói név valamint kor
- Kiválasztott fejezet száma
- A szereplő neve, akinek a szemszögéből a történet íródott

Puszi: Hope

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Serials online