2012. március 23., péntek

Egy kis ízelítő...

(...)


"Mielőtt a Winchester fivérek kikanyarodtak volna az egyik mellékútra – amely épp a szomszédos államba vezetett -, egy zöld, Kawasaki előzte meg a ’67-es Chevy Impalát. A száguldó motor láttán Dean idegességében rádudált a jármű vezetőjére, mire az hátrafordult és a fiú reakciója láttán még nagyobb sebességre kapcsolt. Pár perc múlva már csak a koromfekete Impala folytatta útját a teljesen kihalt mellékúton.
A megtett út közben lassan már a nap is lemenőben volt. A Winchester fiúk még épp a közeledő este előtt érkeztek meg a médium házához. Mikor Dean leparkolt a járda mellett, nem hitt a szemének. Még a naplementét követő szürkületben is tökéletesen kivehető volt a szinte vadiúj zöld Kawasaki. Az idősebbik Winchester, kiszállván a kocsiból, a motorhoz sétált és alaposan szemügyre vette. Legszívesebben ott helyben darabokra szedte volna a száguldó csodajárgányt.
- Hűha! Ez aztán nem semmi! – szállt ki Sam is a kocsiból, majd a motor láttán elfüttyentette magát.
- Jah – mondta félvállról Dean, aki kissé talán még irigykedett is a motor tulajdonosára. Igaz, hogy neki az Impalája a mindene, de azért mégiscsak férfiból van és szívesen elfogadott volna egy ehhez hasonló ritkaságot.
- Vajon kié lehet? – morfondírozott Sam a motort vizsgálgatván."

(...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Serials online