2012. június 3., vasárnap

Kedves Olvasóim!

Aki még nem hallott volna róla, történetem egy másik honlapon is megtalálható, amit nagyon imádok! Nem csak azért mert az Odaátról szól. Nagyon igényesnek is tartom. Az oldal vezetője (Ruby) mindent megtesz annak érdekében, hogy olvasóinak mindig friss információval szolgáljon, mindemellett nagyon érdekes tartalmakat is megtalálhattok ott. :) --> http://super-natural.hu
Az oldalnak van egy olyan részlege is, ahol a Fallen Angel-en kívül más fanfiction-öket is megtalálhattok. 
De ami szíven ütött - persze jó értelemben -, az az egyik olvasó (cofotka) hozzászólása volt a történethez. Igaz, ő még csak 4 vagy 5 fejezetet olvasott el belőle, de olyannyira a szívébe zárta a történetet, hogy nem hagyta szó nélkül. :) Voltak dicsérő szavak, ugyanakkor feltűntek a hibák is, amiket sajnos utólag kissé nehezen javítok ki. De nem is húzom tovább az időt. Íme a hozzászólás:

"Na, nagy nehezen sikerült regisztrálnom, és végre eljutottam a kritikám megírásához ;) Először is elmondanám, hogy elég régen nem olvastam a korábbi fejezeteket, így nem nagyon emlékszem a részletekre, de azt így is el tudom mondani, hogy nagyon örülök ennek a történetnek is, mint mindegyiknek ami nem slash, és amiben Castiel a főszereplő! A slash-eket utálom, Castielt meg imádom, így ez a történet egyből a szívembe zárta magát :D Egyébként, csak hogy erről a történetről is írjak valamit, és ne csak úgy általánosságban beszéljek, elmondanám, hogy nagyon tetszik az ötlet, az meg főleg, hogy úgy tűnik Hope és Castiel többek is lesznek, mint sima védenc-védő. Azt meg imádtam, hogy Dean ilyen hamar a szívébe zárta, tök jó, hogy lett egy "tesójuk" és, hogy egyből megszerették egymást. A mostani fejezetben azt vártam volna, hogy Cas valamit észrevesz abból, hogy Hope-ot megszállták, valamilyen démoni lenyomat alapján, amit az angyalok esetleg érzékelhetnek. De még bármi megeshet, lesz következő fejezet is (legalábbis nagyon remélem :)). Az is nagyon tetszett, hogy Cas visszagondolt az első találkozásra, remélem lesz még ilyen, és kiderül, hogy hogyan jelent meg először Hope-nál (még ha a lány nem is emlékezett rá később), hogy hogyan jutottak el idáig. Az is érdekelne, hogy Castiel, hogyan került kapcsolatba a lány szüleivel. Tudom, sok minden érdekelne :) A stílusod egyébként nagyon tetszik, és alig találtam hibát (bár azt megjegyezném, hogy nem vagyok egy nyelvtan-zseni). Egyet tudok biztosra, a negyedik fejezetben a rendelésnél Hope hét és nem két hamburgert rendelt elsőre, mikor pedig újra elmondta mit szeretne, már kettő volt. Ez elég szembe ötlő volt, és elsőre nem is tudtam, hogy nem direkt volt-e. Szép, igényes írás, jó történet vezetés, a sztori, az írásmód is remek. Örülök, hogy ilyet is találni az SN-ficek közt, és nem csak íráshibákkal teli történeteket (félreértés ne essék, nem itt találkoztam ezekkel a bizonyos történetekkel). Castiel karakterét nagyon jól átadtad és ennek külön örülök. Na, itt befejezem, mert nem marad mondanivalóm a következő fejezethez. Köszönöm a történetet, és köszönöm a lehetőséget a kritikaírásra Rubynak :D"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Serials online