2013. február 14., csütörtök

Ízelítő a 48. fejezetből

(...)


- Tudom, hogy még mindig félsz – jelentette ki együtt érzően a fiatal vadász. -, de ígérem, ha újra eljön az a pillanat, mindent megteszek, hogy egy cseppnyi félelem se maradjon benned, és hogy újra megbízz bennem.
- Én most is megbízom benned.
- Tudom – majd arcon puszilta a lányt és elindult a konyha felé, de Amy megfogta a kezét és magához húzva szenvedélyesen megcsókolta. Miután kicsit eltávolodtak egymástól, a fiatal vadász kérdő tekintettel a lányra nézett.
- A türelem nem épp az erősségem – mosolyodott el zavarában vállat vonva, majd újra megcsókolta a fiút, aki már az ingét gombolva, lágyan a kanapé felé tolta Amy-t.
- És most már nem félsz, hogy valaki meglát minket? – kérdezte somolyogva a fiatalabbik Winchester.
- Hmm, lássuk csak… Tommy alszik, Bobby és Castiel Whitefish-ben van Pamela-val. Szóval, mostanában biztosan nem fognak hazajönni…
- Hogy te milyen kis rafinált vagy – állapította meg újabb csók után Sam, miközben lassan a lány pólója alá nyúlt, hogy megpróbálja minél előbb lehúzni róla.
- Na, mi az nagyfiú? A könyvekkel könnyen megküzdesz, de egy női pólóval már kevésbé? – majd a fiúra kacsintott, akinek több nem is kellett. Előhúzta zsebéből a démonölő tőrt és az éles hegyével elvágta Amy felsőjének a szegélyét.
- Csak meg kellett volna kérned, hogy vessem le – nézett szúrós tekintettel a fiúra.
- Sa-sajnálom – dadogta a fiatal Winchester és bocsánatkérő, hatalmas kiskutyaszemekkel a fiatal nőre nézett.


(...)

1 megjegyzés:

  1. Te tényleg szándékosan húzod az agyam!! :D Remélem minél előbb fent lesz ez a feji, mert már nem bírom sokáig ;) <3

    VálaszTörlés

Népszerű bejegyzések

Serials online