2012. április 26., csütörtök

Fanfiction



Kedves Olvasóim!
Kimmy B. egyik képénél már említettem, hogy ő is nekileselkedett egy SPN-fanfic írásának. Hogy egy kicsit megismerkedjetek vele és az ő világával "Odaát", az ő engedélyével  elétek tárom az első fejezetet.
Története a "Pokoli vadász" címet kapta, melynek folytatását a közelojövőben már ti is nyomon követhetitek a hamarosan elkészülő blogján. :) 
Addig is jó szórakozást az első fejezethez! És ne felejtsetek el kommentet írni. Bíztassuk együtt Kimmy B.-t a folytatásra!! :)

Pokoli vadász- Első fejezet

- Én mondom neked Bobby, ezt a szellemet valaki megidézte! - Dean kezdett egy kissé feszültté válni az ügy bonyolultsága miatt.
Sam ezt látta bátyján, ezért ő folytatta:
-A fickót elhamvasztották, és semmilyen maradványát nem találtuk. De még csak olyan tárgyat sem, ami elátkozott lehet. De...
- De mi?- kérdezte meglepetten Bobby.
- Nem is tudom - kezdte Sam elbizonytalanodva. - Ez az egész valahogy nem áll össze. Egyszerűen nem értem....
- Mit nem lehet ezen érteni?! Egyszerű,Sammy! A szellemet valaki megidézte. Megkeressük, és elintézzük, mielőtt kinyírna még valakit - tört elő hirtelen Deanből.
- Értsd már meg, Dean. Ez a szellem sokkal erősebb, mint amilyen egy sima megidézéstől lenne!
- Hagyjátok már abba! - állt Bobby a vitatkozó fivérek közé, majd mikor már mindkettőjükön látta, hogy sikerült lenyugodniuk, folytatta. - Sam, szóval azt mondod,szerinted valami természetfeletti idézte meg azt a szellemet?
- Igen. Csak semmi ötletem sincs arra, hogy mi.
- Nekem sincs - mondta Bobby tanácstalanul. - De tudok valakit,akinek talán van.
- Kit?- kérdezték a fiúk egyszerre.
- Nem is annyira kit, inkább kiket. - Ezzel elindult a nappaliból a konyha felé a telefonért. - Testvérek és vadászok, ahogy ti. Már jó ideje benne vannak. És mellesleg elég sokat tudnak a boszorkányságról.
- Gondolod, hogy egy boszorkány volt? - kérdezte az idősebbik Winchester.
- Majd kiderül. - Ezzel Bobby a füléhez emelte a kagylót, majd tárcsázott.

***

Késő délután volt, mikor egy éjfekete 1966-os Pontiac GTO a maga csöndes dorombolásával begördült Bobby telepére. Az autóból egy imádott dal szólt az AC/DC-től.
“I got my bell I'm gonna take you to hell
I'm gonna get ya satan get ya
Hell's bells, Hell's bells
Hell's bells you got me ringing.“
A volán mögül egy igen magas, 28 év körüli, fekete napszemüveget viselő fiatal nő szállt ki. Vállig érő,barna hajával a langyos szellő játszadozott. Sötétkék farmert, fehér pólót, felette zöld dzsekit viselt. Majd levette napszemüvegét, így láthatóvá váltak tengerkék szemei.
Közvetlenül ezután nyílt a másik oldali ajtó is. Onnan egy szintén magas, karcsú lány szállt ki, aki nem lehetett több 26 évesnél. Neki rövid, fekete haja volt és nővéréhez hasonlóan tengerkékek voltak szemei .Rajta egy szaggatott szürke farmer és egy mély kivágású világoskék póló volt.
- Stella... - kezdte a fiatalabb, de nővére azonnal félbeszakította.
- Nem, Kimmy! Ennyi volt. Kész. Vége - mondta Stella minden szót kihangsúlyozva.
- Igen?? Pedig nem lehetett téged leállítani, ha... - De Kim most sem tudta befejezni a mondatát, mert hirtelen egy ismerős hangot hallottak a bejárati ajtó felől.
- Stella? Kim?
A lányok a hang irányába néztek, és meglátták Bobbyt, aki épp a teljesen ledöbbent Winchestereket lökdöste arrébb az ajtó elöl, hogy kijuthasson.
- Bobby, szia!
- Jó téged újra látni!
- Titeket is lányok!
- Várjunk csak egy kicsit - szakította félbe Dean az üdvözlést. - Bobby, csak nem azt akarod mondani, hogy velük kell dolgoznunk?! Együtt?!
- Neked is szia, Dean - köszönt neki Kim, de Stella csak dühös pillantásokat vetett a Winchesterre. Stella általában jól kijött mindenkivel. Ha Kimmel összevesztek az út során, pár kiló méterrel később már a kedvenc AC/DC dalukat énekelték együtt. De Deanre komolyan haragudott. Nem a hülye csajozós dumái miatt, vagy mert ő csak egyéjszakás kaland volt Dean szemében. Nem. Hanem mert egy olyan ígéretet tett neki, ami Stella számára fontos volt. Nagyon. De Deant ez nem érdekelte. Akkor és ott csak saját magára gondolt. Megbízott Deanben, de ő cserbenhagyta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Serials online