2012. október 7., vasárnap

Ízelítő a 37. fejezetből

(...)

- Ezt nézd meg, Sammy. – A fiatalabbik Winchester megnyitotta a kép alatt lévő hivatkozást. – Hmm, azt hiszem, ez lesz az – mondta olvasás közben Dean.
- Miért gondolod? – nézett bátyjára a fiú.
- Nézd csak a dátumot. Szeptember 21. És lesz itt egy estély is. Épp ezen az estén. Micsoda véletlen egybeesés – ráncolta össze a homlokát a fiatal vadász. – Michael okosabb, mint hittem.
- Most hogyan tovább? – kérdezte Sam a testvérétől, majd megfordult és a többiek felé nézett.
- Ahogy megbeszéltük – kezdte komolyan Dean. – Te, én és Castiel, mindennel felszerelve elkapjuk Michaelt a többi rohadékkal együtt és kiszabadítsuk Hope-ot. Andrea-ék, valamint Amy, Tommy és Pam Bobby hétvégi házába mennek, ahol biztonságban lesznek. Bobby pedig éberen figyel, ha esetleg segítségre lenne szükségünk – majd a férfira nézett, mire az idős vadász beleegyezően bólintott egyet.
- Ez valóban jó tervnek hangzik – kezdte Sam. -, de közbejött egy aprócska… hogy is mondjam… bibi. Mivel az estélyekre általában kísérőkkel szoktak menni, alighanem szükségünk lesz a lányok segítségére is.
- Azt mondod? – vonta fel a szemöldökét Dean.
- Azt – mosolyodott el Sam, majd elgondolkodva a három barátnőre nézett, akiket látszólag kevésbé csigázta fel ennek a puccos estélynek a gondolata.
- Katie velem jön, Sally Sammy-vel, Andie pedig Cas-szel. Ügy lezárva – majd kihúzta magát és a konyhába sétált, hogy a hűtőből elővegyen egy üveg sört.


(...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Serials online